Eigen import

eigen import (4)

Giuseppe Brancatelli

Aan de Toscaanse kust in de Val de Cornia, ligt het familiebedrijf Guiseppe Brancatelli. Brancatelli is een wijnmaker die zich toelegt op de productie van handgemaakte biologische wijnen.

eigen import (9)

Hubert Bouzereau-Gruère

Het Domaine Hubert Bouzereau Gruère is een familiebedrijf en is gevestigd in het hart van de Bourgogne te weten de Meursault. 7e generatie van de wijnmakers-familie.

eigen import (3)

Domaine Andron

Een Haut-Médoc van waanzinnige kwaliteit uit het dorpje Saint-Seurin de Cadourne! Wijnhuis Domaine Andron behoort tot de klasse wijn uit de Bordeaux.

eigen import (2)

Skaap Wines Stellenbosch

Bijzonder landgoed van de Nederlandse familie Schaap op Somerset West. De wijngaarden van Skaap bevinden zich in de wereldberoemde wijnregio Stellenbosch in Zuid-Afrika.

eigen import (6)

La Croix Canet Loire

Eindstation Sauvignon Blanc. Annick Tinel-Blondelet is sinds 1983 eigenaresse van het kwaliteitsdomein La Croix Canet. Zij nam het landgoed over van haar ouders.

eigen import (7)

Eglise de Saint-Seurin

Op het domaine Andron, gelegen vlak tegen St Estephe, hebben wij een eigen hectare grond in een geweldig wijnbouwgebied. Op die hectare verbouwen wij onze eigen druiven.

eigen import (8)

Domaine Francois D’Allaines

In de Bourgogne werd een optimale rijpheid voor superieure wijnen gesignaleerd, zoals bij deze Barones Rosalie. Dat betekent een consistente kwaliteit. 

eigen import (5)

Domaine Vinsmoselle

Met een partnerschap met velen wijnhuizen zoals Greiveldange, Stadtbredimus en Wellenstein genieten zij van zeer veel ervaring die wordt gecombineerd met Luxemburgse bodem. 

eigen import (1)

Caves de Languedoc

De mooiste schenkwijnen komen op dit moment uit Zuid-Frankrijk. Het gebied de Languedoc Roussillon onderscheidt zich met afstand in prijs en kwaliteit t.o.v. de rest van de wereld.