1. (tijdelijke) Herintroductie Sommelierbox tijdens Corona Lockdown

Op vele verzoeken van liefhebbers verzorgt de Amsterdamse Wijnkoperij nu tijdens de Corona lockdown weer de Sommelierbox.

De eerste edities zijn afgelopen weekend met daverend enthousiasme ontvangen. Het geeft ons een erg goed gevoel om liefhebbers in deze bizarre tijden te kunnen verblijden met de levering van onze fijne wijnen. Met het bezorgen van wijn tot aan de voordeur dragen wij bij aan de intelligente lockdown en kunnen onze liefhebbers blijven verwonderen en genieten van wijn.

 

Onder het motto ; Wijn wordt lekkerder wanneer je er meer van weet! hebben wij tal van jaren de wijnkennis verrijkt van menig liefhebber met de Sommelierbox. De Sommelierbox bezorgde maandelijkse een editie van 6 flessen kwaliteitswijn om educatief te genieten van wijn. Samen met wijn-professionals en top sommeliers reisde liefhebbers middels de leerzame wijnomschrijvingen mee door de wondere wereld van wijn. Op reis waande de liefhebber zich aan de keukentafel van de wijnboer, de wijngaard of de wijnkelder in. Ze leerde proeven, kregen tips over het drinken, kopen en opleggen van wijn, en vergroten hun wijnkennis door te proeven en te genieten. De beleving van een proeverij bij de liefhebber thuis.

Eenmalig hebben we voor de thuiszittende liefhebber een nieuwe selectie gemaakt met 6 top wijnen die bij Michelin restaurants op de kaart staan. Met de vertrouwde leerzame wijnomschrijvingen en kwaliteit die u van ons gewend bent.

 

Mocht u interesse hebben kunt u deze editie hier bestellen. Nu tijdelijk van € 100,- voor slechts € 65,- inclusief bezorging.

Nu ook de luxe editie van de Sommelierbox beschikbaar!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin